sâmbătă, 8 septembrie 2012

O VIZITA PE LA FABRICA MARELBO

Luna trecuta, am avut un drum spre Vicovu de sus si am hotarat sa opresc la renumita fabrica de incaltaminte Marelbo, despre care stim cu totii si poate multi din noi cumparam incaltaminte de la ei.


INFIINTAREA FABRICII
Bazele firmei au fost puse in anul 1984, iar S.C. Marelbo a fost infiintata in 1994, devenind mai apoi una din cele mai cunoscute producatoare de incaltaminte din Romania. Dovezile constau in nenumaratele premii interne si internationale castigate de aceasta firma pentru calitatea exceptionala a produselor, pentru design-ul atractiv si pentru dezvoltarea extraordinara a firmei.






INVESTITII
Fabrica dotata cu utilaje tehnologice performante de ultima generatie, capacitatea de productie a fabricii fiind de peste 2000 de perechi de pantofi într-un interval de opt ore. Produsele sunt realizate din piele naturala, lucru ce dovedeste înca o data calitatea acestora. Respectul si interesul acordat clientilor  este dovedit de faptul ca exista aproximativ 500 de modele noi pentru barbati, femei si copii în fiecare sezon.
 Firma are o suprafata construita de aproximativ 9.000 mp. Marelbo Prod Com si Marelbo Shoes au 420 de angajati cu experienta in domeniu si cu o inalta calificare.







Inca de cum am intrat in curtea fabricii mi-a placut faptul ca totul era curat si frumos amenajat, multe flori ingrijite, zona era bine pazita de camere si paznici, iar toate masinile pentru transport, utilajele si ATV-urile erau inscriptionate cu numele BOB de la patronul firmei - Aurel Bobu. Interiorul nu mi-a fost permis sa-l vizitez, insa voi atasa un scurt video pe care l-am gasit pe net, in care prezinta locul unde se fabrica incaltamintea.




 Aici, din cate am inteles, se poate urca cu masina sau pe scarile din stanga, iar sus, este cabana proprietarului.




Interiorul magazinului unde este distribuita marfa data spre vanzare, este exact ca in magazinele pe care le gasim in propriile orase, insa mult mai mare ca si suprafata. Tot in acest magazin sunt expuse noile modele aparute, ulterior fiind distribuite in restul magazinelor din tara. Achizitionez cu drag papuci de la aceasta firma, deoarece unele modele sunt pe placul meu si de mica mama imi cumpara papuci de la ei, pe care ii purtam timp de 3-4 ani fara probleme -deci calitatea isi spune cuvantul. Nu era foarte aglomerat in interior, insa cumparatorii nu ezitau sa apara unul cate unul. Am vazut  in special  ca veneau straini care isi luau acelasi model al papucului, insa pe nuante diferite. Ce m-a dezamagit foarteeee tare a fost pretul papucilor, deoarece era acelasi ca in magazine. Nu alte reduceri fata de magazinele din orase, nu pret de fabrica - cum ar fi trebuit in mod normal. Mi s-a parut ciudat acest lucru, asadar, cei care vin aici, nu au niciun avantaj, decat fapul ca vad fabrica si frumusetile din jurul ei.
Cateva modele care mi-au atras privirea in mod special:













DE UNDE VA PUTETI ACHIZITIONA INCALTAMINTE MARELBO?
Orice oras mare are unul sau mai multe magazine Marelbo, preturile fiind foarte convenabile, calitatea pe masura, iar servirea foarte ok(pe unde am fost eu).




VOI CE SPUNETI? VA PLAC PAPUCII DE LA MARELBO?

31 de comentarii:

  1. Prietenul meu isi cumpara pantofi numai de la ei.Si vreau sa spun ca arata deosebit si o pereche, desi era din piele intoarsa si era iarna si zapada, ud pe jos, inca arata ca la cumparare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu mi-am luat papuci cu piele intoarsa de la ei, care sa ii port prin zapada. E foarte bine ca se pasteaza, de obicei, cei cu piele intoarsa sunt pretentiosi la umezeala. Pup

      Ștergere
  2. Interesanta 'excursie'! De mult imi doresc sa fac turul tarii in cautare de fabrici de pantofi si genti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Mihaela! Grozava initiativa, sa o si pui in practica! La Vicovu de Sus, unde am fost eu, erau mai multe fabrici renumite unde se fabrica papucii, insa doar pe aceasta am vazut-o.

      Ștergere
  3. Nu am ceva de la ei, dar am inceput sa imbratisez filosofia cumparatului de pantofi din piele, mult mai calitativi.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Au pantofi de calitate, modele putin ca saracacioase dar daca ai rabdare sa cauti bine poti gasi comori :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este..pentru cei care vor modele mai extravagante sau speciale, nu vor gasi la Marelbo, unde 80% din modele sunt pentru persoane conservatoare.

      Ștergere
  5. daca ati sti si ce greu se munceste acolo

    RăspundețiȘtergere
  6. au mai ramas putine produse romanesti din piele, chiar daca sunt modele nu atat de extravagante, chiar daca se munceste greu ... sa sprijinim productia romaneasca fara de care nu ar mai fi locuri de munca si sa ne bucuram ca romanii mai fac inca lucruri de calitate

    RăspundețiȘtergere
  7. modele foarte urate sau demodate.degeaba au calitate!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este adevarat. Depinde de magazinul in care ai fost sa vezi. De exemplu, in Bucuresti au muuult mai putine modele decat in Botosani unde chiar au marfa pentru toate gusturile.

      Ștergere
    2. DESCHIDI OCHII INAINTE DE A VORBI! ROXULE!

      Ștergere
  8. If you would like to take a great deal from this post
    then you have to apply such methods to your won webpage.



    Feel free to surf to my site; best registry cleaners

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place Marelbo. Numai de la ei ma incalt. Au produse de calitate cum rara mai gasesti in Roamania.

    RăspundețiȘtergere
  10. SUNT DIN FALTICENI, AM FACUT CUMPARATURI DIN MAGAZINUL DE AICI, PRODUSELE SUNT DE BUNA CALITATE........INSA CEEA CE MA NEMULTUMESTE ESTE CA NU FAC SI PAPUCI CU MARIMI MAI MARI. DE EXEMPLU, AM COLEGE FOSTE SPORTIVE SAU DIVERSE CUNOSTINTE CARE AU NR 42 SAU CHIAR 43 SI NU GASESC INCALTAMINTE PE MASURA LOR.
    SUGESTIA AR FI CA DOMNUL BOBU SI CAUTE CALAPOADE SI SA FACA SI ASTFEL DE INCALTAMINTE PENTRU FEMEI, NICI NU-SI IMAGINEAZA CAT DE MULTE CLIENTE AR AVEA SI CE PROFIT AR SCOATE!
    MULTUMIRI ANTICIPATE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marelbo este o firma deosebita cu o calitate a produselor foarte buna! Eu sunt chiar vecin cu fabrica! Patronul este un om extraordinar!!!

      Ștergere
    2. ESTE UN FENOMEN DE F...

      Ștergere
  11. din august...nimini na mai amintit

    RăspundețiȘtergere
  12. imi plac cizmulitele cumparate de la marelbo.si chiar am o pereche de 10 ani am tras de ele la greu acum asa am ajuns aici cautind un magzin al lor.daca cineva pune la indoiala rezistenta si comoditatea cizmulitelor mele poa sa caute opinci.si da modele clasice.felicitari domnu sef

    RăspundețiȘtergere
  13. MI-am cumparat de la ei vreo 5 perechi (pantofi, ghetute, cizme, sandale) si sunt foarte multumita! Astea doar eu, dar fiecare din familie are incaltaminte de la MArelbo. In ultima vrema, insa, nu mai gasesc in magazinele din Iasi nici o cizma din cele pe care le vad pe NEt, imblanite si cu marimea 41. Ce s-o fi intamplat???

    RăspundețiȘtergere
  14. De ce nu faceti si pantofi pentru barbati eleganti marimea 39?

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt din Constanta? Aveti idee de unde pot cumpara ghete Marelbo?

    RăspundețiȘtergere
  16. In C-ta langa galeriile Ciote,dar nu au foarte multe modele in magazin,eu din magazin am cumparat o pereche si cand am intrat pe net am mai luat 4 perechi

    RăspundețiȘtergere
  17. Magazinul fabricii are preturile mai mici fata de celelalte magazine Marelbo din tara. (~ -10%)

    RăspundețiȘtergere
  18. Magazinul online are acum adresa http://marelbo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu m-am fript cu 2 perechi de pantofi,m-au batut ingrozitor desi vanzatoarele mi-au garantat ca vor ceda la purtat.NU CEDEAZA NICI DACA-I BATI CU CIOCANUL!NU CUMVA SA VA CUMPARATI DACA-I SIMTITI RIGIZI CAND II VETI PROBA!!!

    RăspundețiȘtergere