joi, 13 septembrie 2012

CAMPANIE 13 - AVON

De 5 ani, mama mea este reprezentant Avon, iar daca la inceput i-a fost greut pana ce a invatat unele smecherii, acum ii place ceea ce face si se bucura de avantaje. Desigur, doreste sa devina lider in urmatoarele luni, iar pentru acest lucru este nevoie de oameni care vor sa devina reprezentant. Daca este cineva interesat, indiferent de orasul in care se afla, poate sa ia legatura cu mine si discutam.
Astazi am hotarat sa va arat avantajele de a fi reprezentant si produsele comandate in aceasta campanie C13. 
Enjoy!



INTREAGA COMANDA

Aceasta campanie nu mi-am luat nimic, deoarece momentan am de toate si nu vreau sa comand aiurea ca apoi produsele sa stea in raft neatinse. Pregatesc pentru zilele urmatoare niste review-uri la produsele care le am si pe care le-am testat.

Am reusit cu succes sa facem programul motivational C13. Parfumurile multe din imagine sunt nou lansate in aceasta brosura. Este vorba despre :  Parfum Slip into Daring, iar cel pe albastru este: EDP Rare Saphires


Programul suna asa: Comanda 3EDT Slip Into…Daring si primesti gratuit 1EDTSlip Into..Daring;comanda6EDT Slip Into…Daring si primesti gratuity EDTSlip Into…Daring+1EDPRare Saphires;comanda8EDTSlip Into…Daring si primesti gratuit EDTSlip Into…Daring+1EDPRare Saphires+50%discount.Programul e valabil o singura data/reprezentant;poti primi 1singura EDTSlip Into…Daring si 1singura EDPRare Saphires gratuit.pt niv1 si2 cele3 sau6EDTpot fi cumulate din comenzi diferite;pasul1 se aplicapt max5EDT Slip Into…Daring cumulatesau plasate intr-o singura comanda;pasul2 se aplicapt max7EDTSlip Into…Daring cumulate sau comandate intr-o singura comanda;pt 8 sau mai multe EDTSlip Into…Daringplasate intr-o singura comanda,se aplica doar pasul3,pt acest nivelEDT nu se pot cumula din comenzi diferite.Poti beneficia de 50%discountpt fiecare minim8EDTSlip Into…Daring plasate intr-o singura comanda. Foarte atractiv, nu-i asa?


Am comandat impreuna cum mama cele doua suporturi pentru mostre - Rujuri si Parfumuri. Este foarte practic, usor, arata bine si vine rapid in ajutorul clientilor care doresc sa testeze vreun produs din brosura. Suportul este la pretul de 4 lei, vine impreuna cu 10 sticlute-tester pentru parfum, iar codul lor este: 80077.


In campania anterioara si cea actuala, am indeplinit niste conditii, in urma carora primeam un set de cercei,colier si bratara cu aspect perlat. Din pacate, stocul acestui premiu s-a epuizat, dar la urmatoarea comanda, premiul va fi la noi. Am primit o scrisoare in numele campaniei Avon Cosmetics Romania, in care isi cer scuze si ne promit ca setul care marcheaza 15 Ani Avon romania va ajunge la noi.


Am primit multe cupoane pentru tombala, 9 mostre - tratament pentru riduri Anew Clinical pe care le vom da clientilor, o carte cu prezentarea tuturor cremelor Anew din blosura Avon, una cu Ghidul vopselelor Profesionale Pentru Par, MAM C14, brosuri C13 si C14, noul program pentru cine doreste sa devina lider si programul reprezentantilor pentru C14-C17.

Sper ca nu am omis nimic...
Va pup.


UPDATE:
Am mai dat saptamana aceasta inca o mica comanda la cererea unor cliente. Mi-am mai luat niste pungute pentru produse si am primit inca cateva taloane pentru a ma inscrie la concurs.


 Desigur, cum trebuia sa primesc cadoul perlat in viitoarea comanda, pe care ma gandeam ca o dau in C14, se pare ca cei de la avon au fost draguti si mi-a trimis in aceasta comanda. E tare dragut setul, mai ales ca eu sunt adepta perlelor si le port cu mult drag, insa sunt dezamagita, deoarece lantisorul e cam scurt, iar bratara, pentru cine are incheietura mainii mai groasa, clar nu ii este buna. Happy me ca am gatul lung si subtire si mana mica.

PUPICI.


5 comentarii:

  1. cei drept ai clieenti la ce comanda vad eu pe canapeaua ta - -mar tenta si pe mine mostrele de parfum la 4 lei sincer . cum reusestiu sa aduni clienti ?vreau si eu sa ma inscriu ca reprezentant -

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia, sunt mici secrete pe care le inveti pe parcurs si pe care trebuie sa le ai tot timpul in vedere. Daca iti doresti sa devii reprezentant, scrie-mi un mail si vom discuta mai multe. te pup

      Ștergere
  2. Suportul de mostre cu tot cu mostre 4 lei ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, suportul vine impreuma cu 10 mostre de parfum pentru femeie/barbat la 4 lei.

      Ștergere