sâmbătă, 15 septembrie 2012

REVIEW: Crema energizanta pentru fata -AVER

Astazi vreau sa va prezint o crema care am primit-o cadou si care mi-a placut, in ciuda compozitiei pe care o are..... Nu stiu cati dintre voi stiti despre gama AVER- Farmec, stiu ca a fost lansata acum cativa ani si rasfoiam pozele din revista, vedeam produsele din gama lor si eram foarte incantata, deoarece am folosit de la Farmec si demachiant si lotiune, cu care m-am impacat.
In aceasta gama gasiti doua creme :cea relaxanta- Aqua Relax si cea energizanta- Wine Energy.
Eu o am pe cea Energizanta si m-a incantat faptul ca are la baza ingrediente romanesti si anume: apa minerala Biborteni si vinul de Cotnari - seva vie de struguri, da senzatia de energie si stare de bine la nivelul pielii, este concentrat in polifenoli, zaharuri, vitamine si minerale, care stimuleaza, hidrateaza si regenereaza pielea. De asemenea, polifenolii din stuguri sunt recunoscuti pentru proprietatile antioxidante ce constitue o arma in lupta cu radicalii liberi care sunt responsabili pentru felomenele de imbatranire care ne ingrijoreaza pe toti.



 ASPECT: Mi-a placut foarte mult ambalajul roz si rezistent in care se gaseste crema, imi incanta privirea de cate ori ma uit la ea sau o folosc, cutia cartonata este superba, frumos colorata si prezinta toate detaliile cu privire la crema, astfel incat, vine in autorul clientilor: actiunea cremei, ingredientele, rezultate in urma folosirii, cat si modul de utilizare.



 ACTIUNE: cu o formulare usoara de crema-gel, a carei textura confera placerea unei atingeri delicate de matase, AVER-WHINE ENERGY este un cocktail de vitamine, minerale, antioxidanti si uleiuri naturale, care asigura energie, hidratare, protectie si prospetimea pielii. Senzatia de energia si stare de bine este reala la nivelul si se datoreaza puterii Vinului de Cotnari ,Vitaminei E si parfumului modern ,care induce optimism,prospetime si vitalitate.Actiunea antiradicalica 'anti-age' este sustinuta si de uleiul din samburi de struguri si de vitamina E din capsulele microsferice de culoare rosie,adevarate rezervoare de energie pentru piele.
Intr-adevar, crema arata ca un cocktail delicios, imi plac foarte mult micosferele cu vitamine, care se sparg foarte usor atunci cand aplic crema, are un miros divin, de vin dulce si proaspat, care persista destul de mult in cazul meu.


REZULTAT: Prin folosirea zilnica a Cremei de fata – AVER –Wine Energy, pielea devine neteda si catifelata la atingere, revigoranta, mai ferma si mai plina de energie.
Pot spune ca am folosit timp de cateva saptamani aceasta crema si se consuma foarte repede, deoarece intra rapid in piele si aveam tendinta sa mai aplic un strat pentru a hidrata cat mai bine tenul. Pielea devine mai catifelata si mai ferma dupa folosire, insa structura tenului meu nu s-a schimbat cu nimic dupa saptamanile in care am folosit-o de doua ori pe zi, iar uneori doar dimineata, deoarece pe seara preferam alta crema. Sa nu ma intelegeti gresit, puteti sa o folositi si seara fara niciun fel de probleme, insa eu preferam sa o aplic mai mult dimineata. La capitolul hidratare....nu sta prea bine, deci cu tenul uscat, clar nu e compatibila. Eu, avand tenul mixt-gras, nu am nevoie de o hidratare intensa, iar aceasta crema este perfecta pentru mine. 





Ingrediente/ Ingredients: Aua, Octyldodecanol, Squalane, Cyclomethicone, Glycerin, Vitis vinifera, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethyparaben, Propilparaben, Butylparaben, PEG-4,Oenothera biennis, Agar, Tocopheryl Acetate, Alginic Acid, Isobutylparaben, Mica, EDTA, BHA, Parfum, C.I. 77891, C.I. 73360

Am ramas dezamagita cand am vazut ca are in compozitie  aproape toti parabenii, iar acest lucru ma face sa nu o cumpar, dar daca ar fi sa cautam o crema care sa nu contina nicio substanta daunatoare pentru organism, acest lucru e aproape imposibil. 

UTILIZARE: Se aplica dupa demachiere, pe fata, gat si decolteu printr-un masaj usor pentru spargerea microsferelor cu vitamine.
Cum am spus si mai sus, am folosit-o in fiecare dimineata, uneori si seara pe zonele mentionate, prin miscari circulare. Foarte important este ca nu mi-a iritat tenul, nici nu mi-a provocat roseata.
Trebuie pastrata la 15°-25° C

PRODUCATOR: S.C. FARMEC S.A 400616, CLUJ-NAPOCA, ROMANIA

PRET: 10 lei



CE PARERE AVETI? ATI FOLOSIT ACEASTA CREMA?

6 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa o incerc dar daca are miros si parabeni...zic pas. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, asa ar fi reactia multora...un "pas" mare.:P Stiu ca nu sunt bune cremele, lotiunile care au miros, insa eu tot le prefer pe acestea.
    Cu referire la parabeni...ei bine, sunt sigura ca mai toti am folosit produse care contin aceste substante, sa stim sau fara sa stim. In alimente, pentru cine nu stie, parabenii exista sub forma de E-uri si anume: methylparaben (E218), ethylparaben (E214), propylparaben (E216). Asa ca heeei! Cine nu a mers la o prietena, o petrecere si nu a savurat un cips, o prajitura sau niste suc?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, e absolut imposibil sa-i evitam, trebuie insa incercat cat de cat :>

      Ștergere
  3. Buna.nu am incercato si nici nu am vazuto.hm.dar cum ai spus in toate sunt E..am sa ma uit sa vad numa.multumesc.pt e mailuri.o zi faina.pop

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cunoasteam gama pana sa citesc la tine :)
    Nu prea ma tenteaza, nu numai din cauza parabenilor, dar o crema de fata e ceva "important" si prefer sa aleg una de la o firma mai renumita :) imi da mie mai multa incredere.
    Am insa produse Farmec- Gerovital de care sunt multumita si le recomand.

    RăspundețiȘtergere