marți, 14 august 2012

HAUL: AUGUST SHOPPING

Zilele acestea m-am plimbat prin magazine, sa vad ce a mai aparut, sa ma recreez, sa vad ce este la promotie, daca tot e sfarsit de sezon, insa, din ce mi-a placut si mi-a atras atentia pe la H&M si House of Art, toate erau modele mari.  Magazine sunt destule, asa ca mi-a placut si am cumparat 2 perechi de papuci, 2 perechi de cercei, un tricou si doua moate pentru par, toate la super calitate vs pret.



Huh, de cand mi-am dorit o pereche de balerini Animal Print, arata foarte bine si iaca,i-am gasit pe acestia la Auchan, la un pret de doar 30 lei. Cand i-am probat, marimea 38 parea sa fie ideala, insa dupa doua purtari, un 37 s-ar fi potrivit mult mai bine. Din pacate, atunci cand imi solicit timp indelungat membrele, acestea au tendinta de a se umfla.My bad! De aceea, cand ma duc la cumparaturi, prima data trebuie sa probez papucii.Ii puteti vedea si in aceasta posare.




Acestia i-am luat de la Deichmann, sunt ideali atat pentru toamna, cat si pentru primavara, i-am zarit zilele trecute in magazin, iar astazi i-am cumparat. Arata foarte bine incaltati, imi place si culoarea, si modelul. Talpa este rezistenta, iar cusaturile sunt realizate foarte bine. Pret: 79 lei

Accesoriile sunt luate de la Meli Melo, toate la reducere. O pereche de cercei "Asul din maneca" - 10lei :P, o pereche mai finuti, intr-o nuanta de mov metalizat - 5lei si 2 moate pentru par, simpatice(una o port acum in par) - 1leu/bucata. Mi-au placut in magazinul lor foarte mult colierele din perleee, care erau la super reducere si bentitele pentru par(cele finute si simple)

Acest tricou l-am luat mai mult pentru imprimeul de pe el, care mi-a placut. Nici materialul nu e rau: bumbac, este elastic si fin la atingere. Pret: 10 lei, din Auchan.

Voi ce v-ati luat in ultima vreme?


5 comentarii:

  1. Super :X Si eu mi-am luat multe in ultimul timp ( vine toamna , deh ) si o sa fac un post in curand <3 Foarte frumoase lucrusoarele <3

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumosi balerinii animal print! sa ii folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumosi balerinii!! Sa ii porti cu placere!pup

    RăspundețiȘtergere