marți, 28 august 2012

HAUL + ANUNT: Voucherul EPONGE va asteapta!!

Cumpara de minim 50 Ron din magazinele aflate in promotie si noi iti dam banii inapoi sub forma unui voucher EPONGE in valoare de 50 Ron!  
Promotie valabila in limita stocului disponibil!
Asa suna promotia de la Eponge, despre care am aflat zilele trecute. Cam tarziu!! Voucherul care il primiti este disponibil pana la sfarsitul anului, eu am decis sa il folosesc in aceeasi zi, deoarece la viitoarele articole pentru toamna/iarna, nu stiu daca o sa gasesc ceva frumos, care sa se incadreze in aceasta suma.
Oferta este valabila pana pe 31 August 2012.
Voucherul il primiti in functie de suma articolelor cumparate, astfel:
Clientii care cumpara produse: intre 50 - 99.90 RON primesc 1 voucher cadou; intre 100 - 149.90 RON primesc 2 vouchere cadou; intre 150 - 199.90 RON primesc 3 vouchere cadou; intre 200 - 249.90 RON primesc 4 vouchere cadou. Aceasi regula se aplica si la cumparaturi mai mari de 249.90 RON, fiind valabila doar la cumparaturile la care nu se folosesc vouchere. Fiecare voucher are o valoare de 50 RON.

Asa arata voucherul primit.

Mi-am luat aceasta umbrela, care mi-a placut foarte mult de cum am vazut-o. Detaliile, culoarea si materialul rezistent, m-au convins sa o cumpar. Este eleganta, simpatica, un dezavantaj ar fi ca nu se strange, nu e foarte practica, desi, umbrelele care au acest mecanism sunt mult mai rezistente. A costat 60 lei, redusa de la 12o lei( O_o)







De voucher - 50 lei, mi-am luat o pereche de balerini pe care i-am ochit de ceva vreme pe ligo.ro, insa acum vad ca nu mai sunt decat pe alb aici, mi-ar fi placut pe crem, asa cum i-am vazut initial pe site, insa, in magazin, erau disponibil doar pe negru si alb si claaar am ales negru. Sunt practici, eleganti, comozi, imita lacul si au costat 40 lei. De 10 lei mi-am luat o curea neagra care are franjuri la un capat.



Ce parere aveti? Va tenteaza PROMOTIA de la EPONGE?


11 comentarii:

  1. Ma tenteaza :X Sper sa gasesc si in Sibiu eponge :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Balerinii sunt atat de draguti!

    Kisses, Mary

    RăspundețiȘtergere
  3. Vaai, cat de frumoase e umbrela, e superba!
    Sa le porti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Umbrela in special este adorabila! Imi plac insa mult si balerinii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa umbrela. Am sa intru sa vad ce au!

    Pupici,

    Xoxo

    Nicoleta

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Grabeste-te!! Merita! De 60 lei mi-am luat o umbrela + o curea + o pereche de balerini.

      Ștergere