duminică, 12 august 2012

FILME: Dinner for schmucks

Ieri, am avut parte de o zi moharata, la fel ca si astazi, asa ca am hotarat sa vizionez comedie simpatica Dinner for Schmucks - Cina pentru fraieri, lansat in SUA pe 23 Iulie 2010. Daca doriti ceva de ras si emotiv in acelasi timp, ACESTA E FILMUL VOSTRU.Nu e printre cele mai bune comedii, in care sa razi cu lacrimi, insa mi-a placut foarte mult modul in care a fost abordata tema, s-au punctat cateva principii importante ale vietii(prietenia, iubirea, intelegerea, sinceritatea),  iar actorii au fost simpatici si atent alesi.




Tim(Paul Rudd), un angajat al unei firme particulare de achizitii, care e specializata in bunuri cu probleme, este invitat de seful sau la un eveniment, care are loc in fiecare luna, intitulat ironic "cina pentru idioti", unde Timp trebuie sa se prezinte cu un mascarici, care sa se faca remarcat, avantajele fiind in favoarea lui Tim, caruia i se promite o promovare.Julie, prietena lui Tim nu este de acord cu acest eveniment, pe care il considera lipsit de gust si rautacios, Tim decide sa nu se duca, dar se razgandeste in momentul cand il intalneste pe Barry Speck, un agent fiscal, care isi ocupa timpul liber construind diorame cu soareci impaiati. Barry se comporta ca un adevarat bufon, asa ca Tim hotaraste sa il invite la cina. 
Totul se transforma intr-un haos in momentul in care Barry intervine in viata lui, o serie de intamplari comice se intampla, pe care o sa le puteti vedea pe parcursul filmului. In cele din urma, Tim isi da seama ca Barry este un om foarte special, visator, talentat si cu un mare potential.


 Martha si cu Barry(iubita lui)
Sfarsitul este unul vesel, toata lumea e fericita, Tim se insoara cu sotia sa, ramane prieten cu Barry si lucreaza intr-un loc mult mai bun.
Kieran-un iubitor al animalelor, mi-a placut cum a jucat, e "sexy si animalic" :))

Creatiile lui Barry pe care le-a prezentat la cina, unde a dat dovada de talent si a aratat lumii ca pentru a ajunge la succes, trebuie sa devii un visator!
1. Evolutia maimutelor
2. Fraþii Wright- care au construit aparatul de zbor
3. Contele Sandwich Sir Francis Bacon- au facut sandwich`ul
4.Vincent van Gogh-un mare artist
5. Louis Pasteur
6.Benjamin Franklin-a ridicat un zmeu electric pe furtuna
7.Evel Knievel
8. Tim-cel mai bun prieten al lui, care nu a incetat niciodata sa isi ceara sotia in casatorie




ENJOY!!

Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***

3 comentarii:

  1. Steve Carell are un umor aparte si se vede in filmele pe care le face. Nu sunt niciodata genul ala sa razi cu lacrimi, ci mai mult genul de filme care au o morala, fara sa fie prea rigide. Pup!:*

    RăspundețiȘtergere