luni, 30 iulie 2012

COMANDA MINIPRIX - PARERI SI INFORMATII

Cine nu stie de site-ul miniprix? 
Brandul miniPRIX s-a nascut in anul 2000, cuprinde o gama larga de haine pentru femei, barbati, copii, au chiar si accesorii, incaltaminte, produse de uz casnic, cosmetice, articole sportive, pentru casa si animale. Are tot ce vrei si ce nu vrei, preturile fiind de la mic la mare.O sa incerc mai jos sa vin cu informatii cu referire la site, in care sa punctez lucrurile mai importante pentru o comanda reusita.



  • CUM CUMPERI?Este foarte simplu. Trebuie sa ai o adresa de email valida, dupa care iti faci un cont, iti alegi produsele dorite in limita stocului disponibil, ei iti calculeaza suma finala ce trebuie achitata, iar tu trimiti comanda prin respectarea unor pasi simplii, dupa care astepti cuminte acasa sa te sune curierul.Programul in care poti cumpara este: luni-vineri: 8:00-19:00, sambata: 8:00-16:00.

  • MODALITATE DE PLATAComanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid, care iti da sa semnezi o factura.

  • TRANSPORT SI RETURSe face prin curier rapid, tariful fiind de 14 Ron. Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, in maxim 10 zile lucratoare, intre orele 9.00-17.00. Transport este gratuit la comenzi de peste 100 lei. Pentru comenzi cu valori mai mici de 100 lei, taxa de transport este de 14 lei . In cazul in care va hotarati sa returnati achizitiile,  puteti sa o faceti conform legii, in termen de maxim 10 zile lucratoare.Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele originale miniPRIX, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum, documentele care l-au insotit). La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

  • PROMOTII SI CONCURSURI - Am observat ca adesea cei la miniprix organizeaza diferite concursuri si promotii cu care atrag clientii.Uneori poti prinde discounturi de pana la 50%, ceea ce e super.

  • CORESPONDENTA MARIMIMarimile la haine si incaltaminte le gasiti aici.Nu stiu in ce masura sunt corecte acesta marimi,eu de exemplu am fost nemultumita, deoarece nu au corespuns. Este bine ca atunci cand va alegeti un produs sa cititi parerile postate in dreptul lui.De asemenea, am vazut ca marimile 36,38 se iau cel mai repede, ramanand cele >40, dovada ca lumea cumpara si cumpara de pe acest site;)).
Nu am cumparat foarte multe produse de pe acest site, desi de multe ori ma tenta sa imi iau cate ceva, datorita preturilor.
Modul in care sunt prezentate hainele nu este unul tocmai grozav, unele din ele sunt urate, demodate si scumpee, altele sunt frumoase, in pas cu moda si la un pret bun. Trebuie sa ai foarte multa rabdare cu acest site si sa te uiti cu atentie. De obicei, produsele mai faine sunt luate repede, ramanand la ele numai marimi mari cum am precizat si mai sus.
Mi-am luat de la ei urmatoarele produse:

  • MASCA CRESTEREA PARULUI PE BAZA DE DROJDIE DE DE BERE SI ULEI DIN GERMENI DE GRAU PT TOATE TIPURILE DE PAR-NOTA 10 DIN 10


Ce spune producatorul despre acest produs?
Drojdia de bere - sursa naturala de proteine valoroase, vitamine si microelemente - patrunzand in structura parului, creste metabolismul, stimuleaza si accelereaza creterea firelor de par. Uleiul de germeni de grau hraneste si regenereaza intensiv, impiedicand caderea parului. Sucul de mesteacan intareste radacina parului, uleiurile presate la rece confera o stralucire naturala, lasa parul matasos si usor de pieptanat.

Ce contine masca?

Iarba mare, strugurii ursului, armurariu, ulei din samburi de coacaz alb, ulei din nuci de cedru, ulei de maces, vitaminele B5 si E, glucosamine.Nu contine parabeni si PEG


Mod de folosire
Dupa samponare si clatire, aplicati pe toata lungimea parului si la radacina. Lasati sa actioneze 1-2 minute, clatiti.


Alte indicatii
A se utiliza timp de 24 de luni de la data fabricatiei indicata pe ambalaj. A se pastra intr-un loc ferit de razele solare. Cantitate 300ml.


Parerea mea
Este un produs pe care cu siguranta in voi cumpara dupa ce se termina.Imi place foarte mult cum miroase, pacat ca nu persista. Parul meu se impaca foarte bine cu aceasta masca, nu il ingrasa, il lasa matasos si usor de pieptanat, nu il incarca, ii confera stralucire si nu in ultimul rand(motivul si pentru care l-am cumparat): accelereaza cresterea firelor de par(este adevarat, chiar mi-a crescut parul mai repede decat in mod normal cat timp am folosit-o) si impiedica caderea parului.
O puteti achizitiona de aici.

  • PANTALONI DAMA-NOTA 6 DIN 10


Compozitie material :100% vascoza
Lungime: 98cm
Pret:26,4 lei
Parerea mea: au o culoare placuta, sunt fini la atingere, trebuie calcati inainte de fiecare purtare,materiarul este foarteeee prost, deoarece, in zonele unde am stat asezata sau unde s-a frecat materialul, s-au format numai ciuciuleti si asta doar dupa 2-3 purtari. Marimea nu mi se potriveste cum vroiam, desi mi-am comandat 36, imi sunt usor largi. Ii puteti vizualiza aici. Nu ii recomand! 

  • PANTALONI MODERNI CU CROIALA CHIC- NOTA 7 DIN 10

Compozitie material:poliester, vascosa si elastan
Pret: 39 lei, sunt de la Bershka
Parerea mea: Mi-am comandat marimea 38, deoarece m-am luat dupa tabel, asa port in mod normal la pantaloni si imi sunt mari. In zona taliei, vin aproximativ ok datorita unui elastic reglabil incorporat la spate, insa la coapse si la gamba imi sunt largi si nu imi place deloc cum se aseaza. Am zis ca imi voi face timp sa ma duc pana la croitoreasa mea, poate reuseste sa-i faca pe marimea mea, deoarece e pacat sa nu ii port, materialul imi place.Ii puteti vizualiza aici.

  • BLUZA DAMA- NOTA 8 DIN 10


Compozitie material:  vascosa 100%.
Pret: 37 lei
Parerea mea: Imi place mult cum se aseaza, eu folosesc o curea impletita in talie, mi-am comandat marimea 38 si imi vine foarte bine, imi plac culorile, materialul nu este chiar grozav, nu prezinta captuseala, dar per ansamblu este ok. Am observat ca au scos-o de pe site,  insa puteti achizitiona buzita de aici.

CONCLUZIE: Grija mare cum va alegeti marimile, informati-va in legatura cu produsul pe care doriti sa il cumparati(sunt multe fete care cumpara haine de pe acest site si le prezinta). 

PS: Nu am fost niciodata intr-un magazin miniprix, mi-ar place sa vad cum este, sa va impartasesc si voua!:*



Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***


12 comentarii:

  1. great post! thanks for leaving a comment on my blog :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am comandat online..prefer sa cotrobai pe acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate unul dintre marile dezavantaje ale vascozei este ca face peeling foarte repede.
    E recomandat a se "curata" cu o perie speciala, anti-peeling.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am comandat niciodata de pe acest site, nu stiu de ce nu-mi inspira prea mare incredere descrierea si pozele lor de acolo, mie frica ca in realitare produsele sa nu arate altfel... :P
    Primii pantaloni intr-adevar nu prea par cei din poza, insa mi se pare foarte interesanta masca de par, buna de retinut. Bluza de asemena este foarte frumoasa si buna la pret.

    Sa le porti cu placere!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg, Simona..si eu sunt sceptica la unele haine de pe site. Sa stii ca de pe unele site`uri, chiar merita sa iti faci achizitii: 1.gasesti produse foarte frumoase, cu un design unic 2.daca prinzi un pret bun, esti norocoasa, 3.e mai comod sa stai la PC, decat sa umblii prin magazine :)):*

      Ștergere
  5. Si pe mine ma atrage site ul asta..am vazut niste sandalute superbe si chiar ieftine,insa mi e frica sa comand ca am vazut la fete ca lucrurile nu prea sunt cum apar pe site:( asa ca m am decis sa ma duc la magazinul lor din militari ,si iti zic sincer ca dupa 5 minute am iesit de acolo:)) era ca la 38..sute de oameni care alergau pe acolo,se ingramadeau,le probau inafara cabinei:)) a fost groaznic..tot de pe site cred ca o sa mi iau si eu o perche de sandalute si un colier,care la doar 2,5ron ma fascineaza:)) sa le porti cu placere..imi place mult bluzitza ta:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat rochita(care nu mai este pe site), nu bluzita(am pus poza bluzei pentru ca sunt identice ca si material, aspect). E super ca ai magazinul asa aproape, macar poti sa mergi sa vezi cum arata hainele in realitate, apoi sa le cauti pe site. Mersi:*

      Ștergere
  6. Off, imi doresc de mult sa incerc masca de la bunica Agafia.
    Dupa ce am vazut ca ai laudat-o si tu si multe alte fete, sigur o sa mi-o iau si eu, doar ca la plafar pe unde am fost eu nu am gasit-o.

    RăspundețiȘtergere
  7. Super dragute hainele pe care ti le-ai luat. Sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu cum sunt magazinele Miniprix dar site-ul online este neserios in sensul ca nu-si onoreaza comenzile.Eu am o comanda de 2 saptamani si nici pana acum nu am primit nimic.Deci...online sunt destul de neseriosi.Eu una nu mai cumpar niciodata de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu e adevarat!!sunt super seriosi.eu in max 4-5 zile primesc comanda,daca ai produs partener atunci astepti

    RăspundețiȘtergere
  10. buna ziua as vrea sa returnez comanda 20682675 si nu reusesc sa intru sa fac cererea de retur. cum pot sa procedez altfel sa pot returna produsul?

    RăspundețiȘtergere