joi, 30 august 2012

OUTFIT: Vara nu s-a terminat!


O sa va prezint o tinuta in care eu ma simt foarte bine, e confortabila, frumoasa si perfecta pentru vara. Pozele nu sunt tocmai grozave calitativ, au fost facute de varu mic, pentru ca nu am avut pe cine altcineva si astfel, in mai toate pozele mi-a iesit doar o parte din cap, iar l-a un moment dat s-a si plictisit de pozat, asa ca l-am lasat sa se duca in treburile lui. Parul imi este un pic ciufulit, dar imi place. Niciodata nu reusesc sa il prind cum trebuie, deoarece nu il am drept si ma feresc sa folosesc produse de coafat!














 Pantaloni scurti/ Short / Shorts : ASOS
Top / T-shirts : No Name
Cercei / Earrings: Meli Melo
Papuci / Chaussures / Shoes: No name
Geanta / Sac /  Bag : Wholesale Dress


Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***


marți, 28 august 2012

HAUL + ANUNT: Voucherul EPONGE va asteapta!!

Cumpara de minim 50 Ron din magazinele aflate in promotie si noi iti dam banii inapoi sub forma unui voucher EPONGE in valoare de 50 Ron!  
Promotie valabila in limita stocului disponibil!
Asa suna promotia de la Eponge, despre care am aflat zilele trecute. Cam tarziu!! Voucherul care il primiti este disponibil pana la sfarsitul anului, eu am decis sa il folosesc in aceeasi zi, deoarece la viitoarele articole pentru toamna/iarna, nu stiu daca o sa gasesc ceva frumos, care sa se incadreze in aceasta suma.
Oferta este valabila pana pe 31 August 2012.
Voucherul il primiti in functie de suma articolelor cumparate, astfel:
Clientii care cumpara produse: intre 50 - 99.90 RON primesc 1 voucher cadou; intre 100 - 149.90 RON primesc 2 vouchere cadou; intre 150 - 199.90 RON primesc 3 vouchere cadou; intre 200 - 249.90 RON primesc 4 vouchere cadou. Aceasi regula se aplica si la cumparaturi mai mari de 249.90 RON, fiind valabila doar la cumparaturile la care nu se folosesc vouchere. Fiecare voucher are o valoare de 50 RON.

Asa arata voucherul primit.

Mi-am luat aceasta umbrela, care mi-a placut foarte mult de cum am vazut-o. Detaliile, culoarea si materialul rezistent, m-au convins sa o cumpar. Este eleganta, simpatica, un dezavantaj ar fi ca nu se strange, nu e foarte practica, desi, umbrelele care au acest mecanism sunt mult mai rezistente. A costat 60 lei, redusa de la 12o lei( O_o)







De voucher - 50 lei, mi-am luat o pereche de balerini pe care i-am ochit de ceva vreme pe ligo.ro, insa acum vad ca nu mai sunt decat pe alb aici, mi-ar fi placut pe crem, asa cum i-am vazut initial pe site, insa, in magazin, erau disponibil doar pe negru si alb si claaar am ales negru. Sunt practici, eleganti, comozi, imita lacul si au costat 40 lei. De 10 lei mi-am luat o curea neagra care are franjuri la un capat.



Ce parere aveti? Va tenteaza PROMOTIA de la EPONGE?


luni, 27 august 2012

Review: AVON Care Family

Produsele din gama AVON Care Family contine toate produsele necesare igienei zilnice (sapun lichid, gel de dus, crema de fata, maini si corp, 3/1 demachiant/lotiune tonica/lotiune hidratanta si balsam de buze si luciu de buze), toate disponibile in revista Avon, la preturi foarte rezonabile pentru orice client, asigurand pielii tale tot ce este mai bun. Produsele Care Family pot fi folosite cu incredere de catre toti membrii familiei de la cei mai mici si pana la cei mari. 
O sa va prezint trei produse din aceasta gama, este vorba despre Crema iluminatoare de maini cu extract de lamaie si castravete, crema multifunctionala cu extract de musetel si ovaz si sapun lichid cu extract de musetel si ovaz. Toate aceste trei produse, au fost testate de mine timp de cateva zile, iar acum va voi prezenta avantajele si dezavantajele lor. 




 SAPUN LICHIS CU EXTRACT DE MUSETEL SI OVAZ - imi place mult cum vine ambalat, are o stuctura cremoasa, usor parfumata care persista dupa clatire, mi-a placut foarte mult acest produs, care, dupa utilizare iti lasa mainile fine si parfumate. Un mare, mare plus are de la mine, deoarece are atomizor si astfel poti folosi din produs cat iti este necesar. Pretul standard este de 15,00 lei, 200 ml. Acesta variaza pana la ~8,99 lei.


 CREMA DE MAINI ILUMINATOARE CU EXTRACT DE LAMAIE SI CASTRAVETE - un produs care mi-a placut foartee mult, creca este a treia oara cand il comand, m-am impacat foarte bine cu el, toata lumea stie de proprietatile lamaii si a castravetelui, care sunt foarte bogati in acizi. Mainile raman fine si parfumate dupa utilizarea cremei, iar mirosul persista cateva ore bune. Sigurul dezavantaj este faptul ca aceasta creme este cam lichida si se termina repede. Pret standard: 12,00 lei, 100ml. Acesta variaza pana la ~5,99 lei.
CREMA MULTIFUNCTIONALA CU EXTRACTE DE MUSETEL SI OVAZ - desi ne este prezentata ca o crema multifuntionala, nu o recomand aplicata pe fata la persoanele cu tenul gras. Mirosul persista, este fin si placut, ambalajul este frumos, iar ce nu imi place este faptul ca e raruta ca si consistenta, astfel necesita folosirea unei cantitati mari, nu imi place cum se intinde pe corp, dar este bine ca intra repede in piele. Pret standard: 22,00 lei, 400ml. Acesta variaza pana la ~16,00 lei.

VOI CE PRODUSE ATI FOLOSIT DIN ACEAST GAMA?


Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***

duminică, 19 august 2012

OOTD: O RAZA DE SOARE...

Va salut cu drag de la mare, ma aflu aici de cateva zile si pot spune ca soarele, marea sarata, briza marii, nisipul fierbinte si peisajele ce le-am vazut mi-au prins forte bine aceasta vacanta. Astazi, la o plimbare inspre plaja, m-am oprit si am facut niste poze de-a lungul lacului. In spatele meu(unele poze), dincolo de garduri sunt niste pauni foarte frumosi, colorati, care imi aduc aminte de cerceii mei din paun care i-am uitat acasa! hrr!
Am purtat rochita care imi place foarte, foartee mult, cumparata de pe Raspberry. Aici am scris despre acest site si despre alte articole cumparate.












Rochie / Robe / Dress : Raspberry 
Cercei / Earrings:  Hand made
Bratari / Bracelets : Meli Melo
Coronita / Curonne / Wreath : Facuta de mine



Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***

miercuri, 15 august 2012

RELAX, TAKING A BREAK!

De doua zile, se simte un aer rece de toamna prematura, care nu ma incanta deloc. Imi placeau zilele calduroase, in care puteam purta rochite si sandale, sper ca vremea sa se indrepte, ca de toamna tot nu scapam.
Luni, am decis sa ies si sa savurez o Pita Bread, chiar mi se facuse pofta, iar eu cum nu mananc deloc carne, ci doar peste, stiu un loc unde  se face o pita bead delicioasa cu ton+ananas+rosii+varza+sos de maioneza si inca una cu somon afumat+ardei gras+rosii+salata verde+sos de maioneza. Arata foarte bine, sunt super bune la gust, mai ales cea cu somon afumat, iar dupa cele 2 bucati pe care ti le da, nu iti mai vine sa mananci nimic.
In acest local, atmosfera este linistita si primitoare, confortul excelent, iar muzica din fundal e clasica, asadar, un refugiu perfect pentru mine. Cam pustiu era cand am fost, in fata noastra mai erau niste oameni, in capatul opus al incaperii cativa, iar in rest nimic. Ciudat, de obicei cand e cald afara, cu greu mai prinzi un loc pe aici.












PS: Tot in acest local, ceaiurile sunt iami, iami.


Contact me: girl.pearl12@yahoo.com
:***

marți, 14 august 2012

HAUL: AUGUST SHOPPING

Zilele acestea m-am plimbat prin magazine, sa vad ce a mai aparut, sa ma recreez, sa vad ce este la promotie, daca tot e sfarsit de sezon, insa, din ce mi-a placut si mi-a atras atentia pe la H&M si House of Art, toate erau modele mari.  Magazine sunt destule, asa ca mi-a placut si am cumparat 2 perechi de papuci, 2 perechi de cercei, un tricou si doua moate pentru par, toate la super calitate vs pret.



Huh, de cand mi-am dorit o pereche de balerini Animal Print, arata foarte bine si iaca,i-am gasit pe acestia la Auchan, la un pret de doar 30 lei. Cand i-am probat, marimea 38 parea sa fie ideala, insa dupa doua purtari, un 37 s-ar fi potrivit mult mai bine. Din pacate, atunci cand imi solicit timp indelungat membrele, acestea au tendinta de a se umfla.My bad! De aceea, cand ma duc la cumparaturi, prima data trebuie sa probez papucii.Ii puteti vedea si in aceasta posare.




Acestia i-am luat de la Deichmann, sunt ideali atat pentru toamna, cat si pentru primavara, i-am zarit zilele trecute in magazin, iar astazi i-am cumparat. Arata foarte bine incaltati, imi place si culoarea, si modelul. Talpa este rezistenta, iar cusaturile sunt realizate foarte bine. Pret: 79 lei

Accesoriile sunt luate de la Meli Melo, toate la reducere. O pereche de cercei "Asul din maneca" - 10lei :P, o pereche mai finuti, intr-o nuanta de mov metalizat - 5lei si 2 moate pentru par, simpatice(una o port acum in par) - 1leu/bucata. Mi-au placut in magazinul lor foarte mult colierele din perleee, care erau la super reducere si bentitele pentru par(cele finute si simple)

Acest tricou l-am luat mai mult pentru imprimeul de pe el, care mi-a placut. Nici materialul nu e rau: bumbac, este elastic si fin la atingere. Pret: 10 lei, din Auchan.

Voi ce v-ati luat in ultima vreme?